TENQ is een nieuw bedrijf dat is opgezet door een team dat zijn sporen verdiend heeft in de wereld van outdoor media. Focus ligt bij het bereiken van jongeren tot 19 jaar want dat blijkt telkens weer een grote uitdaging voor adverteerders. Hoe breng je jouw boodschap effectief onder de aandacht bij deze doelgroep? TENQ is daarop het innovatieve antwoord dat past bij deze tijd. Maatschappelijk verantwoord en relevant. Onze waterkoelers zijn voorzien van moderne beeldschermen en staan op centrale plaatsen in scholen in heel Nederland.

De koelers zijn geschikt voor zowel petflessen, doppers als bidons en garanderen dat scholieren voortdurend toegang hebben tot fris drinkwater. Er wordt massaal door leerlingen gebruik van gemaakt. Het bereik van de schermen is dan ook groot. TENQ is bovendien onderdeel van het ‘Akkoord Gezonde Voeding op Scholen – 2016 – 2020’. De ondertekenaars van dit akkoord hebben zichzelf tot doel gesteld om een gezonde leefomgeving te creëren op scholen. Een mooie context dus om als adverteerder zichtbaar te zijn.


Ons team

TENQ is gevestigd in Oegstgeest en bestaat uit een jong en enthousiast team dat zorgdraagt voor zowel campagnes van adverteerders als voor de logistiek en techniek van de waterkoelers. Dit team wordt aangestuurd door Jan Wichers en Marleen Gras.